shitje

7 Ushqimet Bazë Që Blini Gjithnjë Në Dyqan

Në gamën e produkteve që mund të ketë një dyqan, market apo supermarket janë vetëm disa ato që konsumatori preferon...

Oreo zbulon tre shije të reja të biskotave për vitin 2024

Viti 2024 pritet të jetë një vit emocionues për dashamirësit e biskotave Oreo, pasi marka ka zbuluar tre shije të...

Raporti INSTAT: Shqiptarët po blejnë vetëm ushqime dhe ilaçe

Ndonëse vendi u “çlirua” nga mbyllja në tremujorin e tretë të vitit, konsumi ka vijuar të jetë i dobët dhe...

Kush Dëshiron të Blejë Veshje? – Del në Treg Firma Koronavirus

Dy muajt e fundit me siguri që të paktën një herë në ditë keni dëshuar të flitet për koronavirusin. I...