Turli

Turli me Perime të Stinës – Shumë Vlera dhe Shije në një Pjatë

Turlia me perime është një ushqim i lehtë, i shijshëm, i veçantë dhe i thjeshtë në gatim. Turlia përmbledh në...

Koha për të Përgatitur Recetën e Shijshme e Turlisë së Vjeshtës

Është koha për të përgatitur turlinë e shijshme të Vjeshtës plot vlera e shëndet për organizmin. AgroWeb sjell në një...

Receta e Turlisë Tradicionale nga Marjana Kondi – Shije dhe Aromë në Tyrezë

Nëse është fjala për receta tradicionale me siguri shumë prej jush i rendisin ato si ndër më të preferuarat e...