UJI I PIJSHEM

Zgjidhet Uji Më i Mirë në Botë – Shishja e Prefeuar e Ekspertëve

Sipas të dhënave të AgroWeb.org, uji “Smeraldina di Tempio Pausania” fiton çmimin për ujin mineral më të mirë në botë...

Si të Pastroni Ujin nga Klori me Metoda Natyrale

Uji në Shqipëri, sipas autoriteteve është i trajtuar me klor dhe antibakterialë të tjerë dhe është i sigurtë për t’u...

A Duhet të Shqetësoheni për Sasinë e Nitrateve tek Uji i Pijshëm?

Nitratet janë kimikate natyrale që gjenden në tokë, ajër dhe ujë. Ato gjithashtu përdoren si shtesa ushqimore për parandalimin e...

Shenjat Si të Kuptoni që Uji i Pijshëm Mund të Jetë i Kontaminuar

Cilësia e ujit të pijshëm është një problem shumë i diskutueshëm në të gjithë botën si një nga faktorët më...

Si Të Pastroni Depozitën e Ujit që Keni në Shtëpi

Në mungesë të ujit të rrjedhshëm 24 orë, shumë qytetarë përdorin në shtëpitë e tyre ujë që vjen nga depozitat...

Koronavirusi Në Ujin e Rubinetit – Çfarë Thonë Ekspertët

Është viti 2020 dhe të paktë janë ata njerëz në Shqipëri që pijnë ujin e rubinetit pavarësisht se deklarohet si...

Siguria ushqimore si prioritet – Sa është e mundur?

Të gjendur përpara informacioneve të shumëllojhsme, produkteve të shumëllojshme, mallrave të importuara pa cilësi, konsumatorët shqiptarë kanë si kryefjalë të...