vala e trete

Vala e re e pandemisë: A mjafton imunizimi natyror e nga vaksina i popullatës?

Pandemia Covid-19 do të jetë një sfidë e gjatë për sistemet shëndetësore dhe shëndetin e popullatës në vend. Mutacionet e...

Përhapja Masive e Variantit “Delta” të Covid-19 – Çfarë Duhet të Dini

Kur dukej sikur gjithcka me koronavirusin po merrte fund, botën e ka pushtuar një tjetër lloj i tij. Prej thuajse...

Çfarë duhet të dini për variantin e ri të COVID-19 Delta?

Varianti “Delta” zuri titujt kryesorë të mediave, pasi u zbulua për herë të parë në Indi, ku edhe shkaktoi rritje...

Këshillat e Virologut Gjerman: Vaksinimi Dhe Dyshimet Rreth Vaksinave

Varianti B.1.1.7 e bën virusin Corona më të rrezikshëm dhe më infektues, paralajmëron virologu i njohur gjerman, Christian Drosten. Ai...

Mjekët: Vala e Tretë e Koronavirusit Pritet të Fillojë Pas Krishtlindjes

Pandemia e koronavirusit ka prekur të gjithë botën, por disa vende që dihet se kanë objektet më të mira të...