nga AgroWeb më 8 August, 2022

Si të Sistemoni Dollapin në Mënyrë të Zgjuar

Kohët e fundit, pastrimi dhe rregullimi i dollapëve është transformuar nga një detyrë e mërzitshme shtëpie në një trend mode. Për këtë arsye, ekspertët e AgroWeb.org janë konsultuar me profesionistët për të marrë prej tyre këshillat më të mira se si duhet ruajtur rregulli dhe pastërtia në dollapët e rrobave. Rregulli i artë i sistemimit […]

nga AgroWeb më 8 October, 2021

Si Të Zgjidhni Rrobat e Duhura Për Trupin Tuaj

Le ta pranojmë! Jo të gjithë prej nesh kanë lindur për të qenë model. Format e trupit janë të ndryshme tek çdo njeri, por në shumë raste, zgjedhjet në garderobë, mund të përmirësojnë, por edhe të përkeqësojnë paraqitjen tuaj të jashtme. Forma Drejtkëndore Nëse shpatullat me ijet kanë të njëjtat përmasa, atëherë duhet të zgjidhni […]

nga AgroWeb më 28 February, 2020

Kush Dëshiron të Blejë Veshje? – Del në Treg Firma Koronavirus

Dy muajt e fundit me siguri që të paktën një herë në ditë keni dëshuar të flitet për koronavirusin. I quajtur ndryshe COVID-19, kjo sëmundje infektive po përhapet me shpejtësi në të gjithë botën. Po ashtu po përhapen edhe lajmet për të, si edhe idetë se si mund të shfrytëzohet e gjithë kjo situatë. Gjithësesi […]