virusi kinez

Kur Pritet Të Qetësohet Situata e Koronavirusit – Faktet Që Duhet Të Dini

Organizata Botërore e Shëndetit ka deklaruar se rreziku global i koronavirusit kinez është “i lartë” dhe nuk është më i...

Epidemia e Koronavirusit – Sa e Rrezikuar Është Shqipëria?  

Kërcënimi i koronavirusit është i lartë, sipas një raporti të gjashtë të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH), i cili përmirësoi...

Përhapja e Virusit Kinez – Aeroportet Ndërkombëtare në Alarm

Muaji i fundit shënoi një përhapje të madhe të gripeve dhe viruseve në përgjithësi, ku një ndër vendet e prekura...