xaxiq

Pulë me Xaxiq – Receta e Veçantë që Duhet të Provoni

Një recetë e thjeshtë dhe e shijshme nëse ju pëlqejnë shijet krokante. Për ta përgatitur mund të përdorni çdo pjesë...

Si të Përgatisni Siç Duhet Salcën Xaxiq – Mënyra e Saktë

Edhe pse ka një prejardhje greke, kjo salcë përgatitet gjerësisht edhe në vendin tonë. Ajo është shoqëruesja perfekte e qofteve,...

Sufllaqe Me Xaxiq, Më Shumë Shije Dhe Vlera Në Kushtet e Shtëpisë

Sufllaqet janë një element i kulinarisë greke që është përhapur masivisht në shumë vende të botës  përfshirë  edhe Shqipërinë. Pite...