zjarre

Çfarë mund të bëjmë ne për të parandaluar zjarret?

Teksa zjarret në mbarë globin po bëhen më të shpeshta dhe me pasoja më të rënda, është shumë e rëndësishme...

Shqipëri: Zjarret në male po sjellin dëme të rënda në mjedis

Në Shqipëri, vazhduan edhe sot zjarret në disa zona malore në veri dhe në jug të vendit, ku po digjen...

Shkencëtarët: Ngrohja Globale është e Paprecedentë dhe e Rrezikshme për të Gjithë Planetin

Ditën e djeshme u publikua raporti mbi klimën dhe ngrohjen globale nga OKB dhe Paneli Ndërqeveritar mbi Ndryshimet Klimaterike (IPCC)...