Të fundit

nga AgroWeb më 27 maj 2017

Trëndafila Mahnitës në Hapësirat e Shtëpisë

Një nga lulet më të mrekullueshme që gëzon syrin dhe mahnit shqisat me aromën dhe pamjen magjepsëse. AgroWeb.org ju sjell mënyrën se si t'i rrisni me sukses në hapësirat e shtëpive tuaja. ...

nga AgroWeb më 26 maj 2017

Lexoni Etiketat - Informohuni Mbi Çfarë Konsumoni

Ndryshimi i stilit tradicional të të ushqyerit në Shqipëri dhe përdorimi i ushqimeve të shpejta, po bëhen gjithnjë e më të dukshme. Ky ushqim i shpejtë mund të jetë edhe i shijshëm...

nga AgroWeb më 26 maj 2017

Orizi plastik - Çfarë thotë Ambasada Kineze në Shqipëri

Pas disa publikime në mediat ndërkombëtare si BBC dhe raporteve të Bashkimit Evropian mbi rrezikun e orizit plastik nga Kina, dhe pasqyrimit të tij edhe në AgroWeb.org, Ambasada Kineze në Shqipëri bën me ...