Lajmet e fundit

Dhj 22, 2017

share

Produktet Me Kimikate Që i Keni Në Shtëpi

Konsumatori ёshtё vazhdimisht i ekspozuar ndaj kimikateve, tё cilat pёr fat tё keq janё tё fshehura mirё nё shumë produkte ushqimore, mjekёsore, pёrdorimit vetiak apo atij shtёpiak. Kimikatet gjenden edhe nё ajrin qё na rrethon. Shumё prej kёtyre produkteve janё tё zbukuruara me etiketa shumёngjyrёshe me tё cilat konsumatori joshet tё besojё se produktet nё […]

Lexo më shumë

Dhj 07, 2017

share

Merrni Diell – Përfitoni Vitaminën D, Energjinë e Jetës

Dielli është aktivizuesi numër një i Vitaminës D në organizmin jetësor. Kjo vitaminë është tejet e vlefshme për përthithjen e kalciumit dhe fosforit që përfitohen prej ushqimeve. Të dy kripërat e mësipërme minerale janë vitale për kryerjen e shumë funksioneve të organizmit sidomos për mbarëvajtjen dhe mirëqënien e sistemit të kockave. Dielli dhe Vitamina D […]

Lexo më shumë

Nën 25, 2017

share

Medalja e Turpit! Shqiptarët Konsumatorët No.1 të Kokainës në Botë

Vetëm 25 vite demokraci u mjaftuan shqiptarëve për të thyer rekordin e përdorimit të drogës. Kokaina është një nga drogat më të përhapura dhe më të konsumuara të drogave të botës. Kokaina gjithashtu deklarohet si një nga drogat më të shtrenjta në qarkullim. Por këtu fillon befasia me vendin tonë. Një raport krejtësisht serioz dhe i […]

Lexo më shumë