PANAIRI AGROBIZNES 2014 | Tiranë 25 – 28 Shtator

332 0

Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar organizon Panairin Agrobiznes 2014 në datat 25-28 shtator 2014 në mjediset e hapura të Pedonales, Tiranë. KASH ka ftuar kompani, donatorë e organizata të huaja, institucione dhe projekte në fushën e bujqësisë dhe industrisë agropërpunuese, të marrin pjesë në Panairin më të madh të agrobiznesit shqiptar në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave.
Për të mësuar më shumë rreth pagesave dhe kushteve të pjesëmarrjes klikoni këtu.