arrat shqiptare

Zupë Shtëpie me Kos dhe Biskota – Receta e Lehtë dhe e Freskët

Zupa është një ëmbëlsirë sa e thjeshtë aq edhe e shijshme. Nuk kërkon shumë mund ndaj dhe amvisat e përgatisin...

Pesë Ushqimet që Gratë Duhet të Hanë çdo Ditë

Të marrësh vendime të shëndetëshme përsa i përket ushqimit është hapi i parë drejt një organizmi gjithashtu të shëndetëshëm. Zgjedhja...

Si ta Ruani Freskinë e Arrave Shqiptare

Shumica e arrorëve tanë të preferuar mblidhen në vjeshtë, ndaj ruajtja e mirë e tyre është e rëndësishme për t’i...

Lista me Ushqimet që Ndihmojnë në Balancimin e Hormoneve tek Gratë

Çrregullimet hormonale fshehin një sërë problemesh të tjera që shfaqen në mënyra të ndryshme. Duke filluar që nga aknet, lodhja,...

Arrat e Vendit – Shumë të Kërkuarat e Pemishteve Shqiptare

Kur shihni arra në treg asnjëherë nuk e dini me siguri sa të mira do të jenë brenda. Por nëse...

Arrat si ëmbëlsirë e Alpeve bujare të Shqipërisë

Pasta e arrave është një ëmbëlsirë tradicionale shqiptare megjithëse nuk është shumë popullore në vendin tonë e aq më pak...