Bashkimi Europian

“Ndihmojnë duhanpirësit të lënë cigaret”/ 90 ekspertë, letër Komisioneres së lartë evropiane për efikasitetin e produkteve pa tym

Nga data 20 deri më 25 nëntor, delegatët që përfaqësojnë vendet që kanë nënshkruar Konventën për Kontrollin e Duhanit (FCTC)...

Pranë Shqipërisë – Bllokohen Tonelata Me Oriz Të Rrezikshëm Për Njeriun

Autoritetet doganore të kontrollit ushqimor të Greqisë në alarm prej zbarkimit të disa ngarkesave me oriz të rrezikshëm nga India....

BE – Shqipëri, Partnerë Së Bashku Kundër Korrupsionit

Dy janë bazat kryesore të një qeverisjeje të mirë: Transparenca dhe pjesëmarrja e publikut në vendimmarrje. Janë pikërisht këto dy...

Nëse Duhet Mishi i Kuq, Sigurohuni të Zgjidhni Produktin Shqiptar

Nëse mishi i viçit duhet të jetë patjetër pjesë e tavolinave të ndërrimit të viteve, duhet të tregoni kujdes që...