nga AgroWeb më 17 November, 2022

Shportat e Ushiqmve – Dhuratat e Përballueshme që Duhet të Zgjidhni Këto Festa

Shportat e ushqimeve janë gjithnjë një zgjidhje praktike dhe gjithnjë e preferuar nëse po planifikoni të bëni dhurata. Në to zakonisht mund të gjeni produkte të freskëta të përzgjedhura sipas stinëve apo festave të caktuara. E meqe jemi në prag të festave të nëntorit ne ju sugjerojmë një vend ku mund të gjeni kombinimet më […]

nga AgroWeb më 22 December, 2021

Recetat që Mund t’u Dhuroni Miqve Tuaj Këtë Fundvit

Fundi i një viti për shumicën e njërëzve lidhet me festat dhe dhuratat që shkëmbëhen pikërisht këtë periudhë. Kjo traditë përveçse shumë e vjetër është një mënyrë e mirë se si mund t’i shprehni mirënjohjen miqve dhe të afërmve tuaj. E asgje nuk është më e veçantë se një dhuratë e përgatitur vetë në shtëpi. […]

nga AgroWeb më 24 December, 2020

Fundvit Uljesh Dhe Surprizash – Vendi i Duhur Për Pazaret e Festave

Këto festa me siguri gjithçka që keni menduar është një vend i lumtur që ju mbledh bashkë me të dashurit tuaj. Një vend i lumtur mund të jetë shtëpia e gjyshes, e prindërve e një miku apo mikeshe. Mund të jetë momenti  kur nisin përgatitjet për fundin e vitit, një recetë e preferuar, një kujtim […]