nga AgroWeb më 8 September, 2020

OBSH-ja Njofton për një Rritje 10 Për Qind të Rasteve me COVID në Evropë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) thotë se në Evropë ka pasur një rritje të konsiderueshme të rasteve me COVID-19. Në 32 nga 55 zonat dhe territoret në rajone, ka pasur një rritje mbi 10 për qind. Duke folur me gazetarët në një videokonferencë për shtyp nga Kopenhaga, shefi i OBSH-së për Evropën, Dr. Hans Kluge, […]

nga AgroWeb më 5 March, 2020

Shtohen Rastet me Koronavirus – Europa një Vend me Rrezik të Lartë

Mbi 3200 persona kanë humbur jetën nga virusi infektiv COVID-19, teksa raste të reja pritet të konfirmohen në orët në vazhdim. Situata me koronavirusin e ri është kthyer në një shqetësim të vazhdueshëm për të gjithë globin. Në Kinë ku edhe kjo sëmundje pati origjinën rastet kanë filluar të bien, por janë shtuar në mënyrë […]

nga AgroWeb më 10 January, 2020

Eklipsi i Parë Hënor për 2020 – Zbuloni Ku Do të Duket

Fenomenet qiellore janë ndër të vetmet që priten me kureshtje e padurim çdo herë që ndodhin. Zakonisht jemi mësuar që për të parë eklipse të mëdha, na duhet të presim për vite me radhë. Në 2020 që sapo erdhi, nuk do të ndodhë aspak kështu. Ky vit e shënon eklipsin e tij të parë sot, […]

nga AgroWeb më 19 February, 2018

Projekti Ndërkufitar – Nga Peshkopia dhe Dibra drejt Tregjeve Europiane

Creative Business Solutions (CBS), Agjencia për Zhvillim Rajonal-2 Tiranë (AZHR-2), dhe Komuna Dibër, më 16 Shkurt 2018 në Qytetin e Peshkopisë, organizuan eventin e hapjes të projektit Ndërkufitar të BE-së me qëllim rritjen dhe zhvillimin e Agrobiznesit në rajonin e përbashkët të Dibrës. Ky projekt i financuar nga Bashkimi Europian promovon rritjen ekonomike në zonën […]