perhapja e virusit

Si Të Parandaloni Përhapjen E Covid-19 Tek Fëmijët Tani Që Ka Nisur Shkolla?

Edhe pse fëmijët në përgjithësi kanë simptoma më të buta të COVID-19 se të rriturit, fakti që pak studime kanë...

A luan rol era në përhapjen e virusit? – Faktet nga ekspertët

“Sa më shumë erë të ketë, aq më shumë shtyhet reja e aerosoleve që nxjerr njeriu”, shpjegon fizikanti dhe studiuesi...

Orare të Reja Kufizimi Nga 24 Dhjetori – Masat Për Ndalimin e Përhapjes së Infektimit

Nga 24 dhjetori vendi izolohet nga ora 20:30 deri në 6 të mëngjesit. Kjo masë do të jetë në fuqi...

Beteja me Koronavirusin – Çfarë Mësuan Mjekët Nga Pandemia

Që nga shpërthimi global i coronavirusit, mjekët dhe spitalet kanë mësuar shumë për mënyrën e trajtimit të pacientëve me COVID-19...

Evropa Epiqendra e Pandemisë – Edhe Sa Kohë Do Të Zgjasë Situata Kritike

Me mbi 35 mijë të infektuar me këtë virus, Evropa tanimë konsiderohet nga OBSH si epiqendra e pandemisë. Shumica e...