nga AgroWeb më 24 September, 2020

Telefonat e Rinj Të 2020 – Zbuloni Trendet e Fundit të Tekonolgjisë

Kompanitë e telefonave, softuerëve apo ato që quajmë kompani të teknologjisë së lartë janë gjithnjë e më shumë në garë për të na prezantuar modele të reja të këtyre paisjeve. Do të ishte pak po të thoshim se janë në hapin e kohës, kur në fakt ato qëndrojnë gjithnjë përpara me shpikjet më të fundit […]

nga AgroWeb më 2 March, 2020

Telefoni i Parë Që Transformohet Në Tablet – Zbuloni Pamjet

Tifozët e teknologjisë dhe pajisjeve të telefonisë së lëvizshme janë entuziastë për hyrjet më të reja në treg në vitin 2020. Bëhet fjalë për telefonat smart të cilën palosen dhe pritet të hidhen në treg nga kompani si Samsung dhe Motorola. Megjithatë, këto dy kompani nuk janë të vetmet që do të ofrojnë risi në […]

nga AgroWeb më 28 February, 2020

Dëshironi Një iPhone Të Lirë? Apple j’ua Mundëson Shumë Shpejt

Kompania Apple pritet të nxjerrë në treg një telefon Iphone me çmim të ulët. Lajmi për nxjerrjen në treg të këtij telefoni në muajin mars ka marrë dhënë dhe ka shkaktuar shumë entuziazëm në mesin e përdoruesve të këtyre telefonave. Telefoni i ri do të jetë i ngjashëm me telefonin iPhone 8 dhe do të […]

nga AgroWeb më 6 February, 2020

Koronavirusi Pengon Planet e Apple për Prodhimin e Telefonëve të Rinj

Kompania Apple mund të mos jetë në gjendje të prodhojë sasinë e planifikuar të telefonëve të rinj iPhone për shkak të epidemisë së koronavirusit që ka shpërthyer në shumë zona të ndryshme të botës. Një raport i ditëve të fundit të cilit i referohet AgroWeb.org, thotë se kompania Apple kishte bërë një porosi tek furnitorët […]