nga AgroWeb më 29 January, 2020

Kur Pritet Të Qetësohet Situata e Koronavirusit – Faktet Që Duhet Të Dini

Organizata Botërore e Shëndetit ka deklaruar se rreziku global i koronavirusit kinez është “i lartë” dhe nuk është më i moderuar siç u tha fillimisht. Numri i viktimave rezulton të jetë 107 ndërsa ai i të prekurve ka shkuar në 4000. Sipas ekspertëve në Kinë, deklarohet se përmes masave të marra ky virus do të […]

nga AgroWeb më 28 January, 2020

Epidemia e Koronavirusit – Sa e Rrezikuar Është Shqipëria?  

Kërcënimi i koronavirusit është i lartë, sipas një raporti të gjashtë të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH), i cili përmirësoi shkallën e problemit ndërkombëtar. Epidemia e pneumonisë virale ka marrë jetën e 82 personave në Kinë, ndërsa 2.744 njerëz janë infektuar në Azi, sipas raportit më të fundit zyrtar. OBSH sqaroi se kishte një gabim […]

nga AgroWeb më 23 January, 2020

Përhapja e Virusit Kinez – Aeroportet Ndërkombëtare në Alarm

Muaji i fundit shënoi një përhapje të madhe të gripeve dhe viruseve në përgjithësi, ku një ndër vendet e prekura ishte edhe Shqipëria. Kjo është diçka normale sipas ekspertëve, pasi jemi në mes të stinës së dimrit dhe këto vështirësi për organizmin priten. Megjithatë masat për parandalimin e çdo lloj bakteri në këtë periudhë duket […]