Revolucion Në Informimin e Konsumatorit Për Origjinën e Prodhimit

380 0

Ju shkoni në treg dhe pyesni se nga vijnë domatet, mollët apo produktet e tjera që doni të blini.

Për qumështin “Lufra”, me paketimin e ri, nuk keni nevojë të pyesni.

Teknologjia ju ndihmon të shikoni edhe në video fermën që ka prodhuar qumështin që ju po konsumoni.

Është shumë e thjeshtë: Nga telefoni juaj, në Play Store, shkarkoni aplikacionin “Artivive”. Nga kjo platformë, skanoni imazhin e fermës që është skicuar në etiketën e shishes së qumështit dhe mënjeherë, në ekranin e telefonit do të shikoni vidoen e fermës ku është prodhuar qumështi.

Gjurmimi i produkteve ushqimore, sipas zinxhirit, “nga ferma në tavolinë”, është një nga kushtet kryesore për të garantuar kontrollin e sigurisë. Lufra ka ngritur mekanizmin e saj të gjurmimit, duke qenë e informuar për çdo sasi qumështi se në cilën fermë është prodhuar. Kjo na ndihmon të identifikojmë çdo problem, sado të vogël, dhe të ndërhyjmë menjëherë për të zgjidhur.

Ky informacion, sot vjen edhe tek konsumatori përmes këtij aplikacioni që mund ta përdorë gjithkush.

Provoje!

Informohu me garancinë maksimale për sigurinë e qumështit që përdor në familje.

*Ky artikull është një artikull promovues nga AgroWeb në bashkëpinim me kompaninë Lufra./AgroWeb.org