Është kohë pandemie dhe kompania Elektromagjia, e cila sjell në Shqipëri markat botërore të elektroshtëpiakeve si Teka, Miele apo Vox po ndihmon konsumatorët shqiptarë të kenë në shtëpitë e tyre gjithçka që u duhet për jetesën e përditshme.

Ajo ka vendosur të ulë çmimet dhe t’i përputhë ato me nevojat e konsumatorëve duke ofruar kosto të përballueshme për buxhetet e familjeve shqiptare.

Një mundësi për të gjithë konsumatorët që të pajisin kuzhinën e tyre me elektroshtëpiake cilësore, frigorifer, furrë, pianurë, aspirator dhe lavastovilje nga marka botërore Teka për 1790 euro.

Të gjithë mund të blejnë elektroshtëpiaket e reja me këtë kosto deri më 3 gusht duke kontaktuar në numrin: 0694007711 ose në rrjetin social Facebook të kompanisë Teka.