Panairi AGROKOS 2016 | Prishtinë, Kosovë | 20-22 Tetor 2016

361 0

Panairi ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit "AGROKOS 2016", vazhdon traditën e suksesit të organizimit të ngjarjes më të madhe të vitit për agro-industrinë ushqimore tek Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë – 20-22 Tetor 2016.
Panairi "AGROKOS 2016", edhe këtë vit siguron një mjedis optimal për të gjithë ekspozuesit për të promovuar me sukses ofertat e tyre në një mjedis shumë të kërkuar të biznesit, ku të gjithë mund të prekin rezultatet e panairit AGROKOS gjatë ditëve të ekspozimit.

Agro-Industria ushqimore në AGROKOS 2016
Produkte ushqimore
Qumësht, mish, ushqime te detit, pemë dhe perime, produkte konditorike, mëlmesa, etj.
Pije
Lëngje, ujë, kafe, çaj, festivali i birrës, verëra, pije tjera alkoolike dhe spirite.
Bujqësi dhe Blegtori
Agroimpute-farëra, plehra, pesticide, sera, ferma, kafshë, ushqim për kafshë, hortikulturë, etj.
Makineri e lehtë dhe e rëndë për Agrokulturë
Pajisje dhe teknologji për përpunim të ushqimit, paketim, etiketim, kontroll të kualitetit dhe monitorim, ftohje dhe ngrohje, ruajtje dhe transportim, pyje, ujitje dhe drenazhim, vegla pune, produkte higjienike, etj.
Pajisje dhe teknologji për prodhim të pijeve, mbushje, ambalazhim, etiketim, kontroll të kualitetit, sisteme monitoruese, ruajtje dhe transportim të pijeve, etj.
Pajisje dhe teknologji për hotelieri dhe gastronomi.
Institucione dhe Media
Ministri të Bujqësisë, Institute për Mbrojtjen e Konsumatorit, Institute shkencore për Agrobiznes, Institucione për Certifikimin e Produkteve, Institucione Akademike si; Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës dhe shkolla tjera të bujqësisë, etj.

Aktivitetet paralele gjatë panairit
– Konferencë për shtyp
– Seminare dhe konferenca me pjesëmarrës nga ekspertët e fushave
– Mundësinë e B2B dhe B2G takimeve
– Prezantime individuale nga palët me interes
– Ndarja e çertifikatave për ekspozues
– Lojëra të ndryshme

AGROKOS 2016 – Pallati i Rinisë, Prishtinë, Kosovë – 20-22 Tetor 2016. AgroWeb do të jetë në Panair – Eja edhe ti./AgroWeb.org