nga AgroWeb më 15 Qershor, 2020

Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Kjo ditë në nder të pyjeve synon të rrisë ndërgjegjësimin mbi rëndësinë e pyjeve dhe pemëve jashtë tyre në të gjithë botën. Pyjet mbulojnë një të tretën e masës tokësore të globit dhe kanë një funksion thelbësor për të mirën e gjithë njerëzimit. Rreth 1.6 miliardë njerëz-përfshirë mbi 2000 komunitete indigjene- varen tërësisht nga pyjet. […]

nga AgroWeb më 6 Mars, 2020

Bllokohen Importet – Koronavirus Ul Çmimet e Ushqimeve

Situata me koronavirusin në botë është ende shumë problematike, me rreth 100, 162 të infektuar e shifra në rritje çdo orë. Virusi ka kaluar thuajse të gjithë kufinjtë në më shumë se 93 shtete dhe territore. Kjo krizë nuk ka ndikuar vetëm shëndetësinë, por edhe ekonominë globale e shumë fusha të tjera të përditëshmërisë. Në […]