nga AgroWeb më 24 March, 2021

Të punosh në pandemi, si po ndikohet produktiviteti te shqiptarët, sektorët më të prekur

Pandemia i sprovoi bizneset, duke kërkuar përshtatjen e tyre për të vijuar aktivitetin. Për punonjësit, faza fillestare u përjetua në forma të ndryshme. Disa për hir të mundësive mund të vazhdonin punën nga shtëpia dhe u përshtatën menjëherë madje duke qenë edhe më produktivë. Të tjerë u alternuan mes zyrës dhe shtëpisë sipas rastit e […]

nga AgroWeb më 13 March, 2021

Puna Nga Shtëpia – Disa Mënyra Se Si Të Kujdeseni Për Peshën Trupore

Nëse jeni një nga ata që punojnë nga shtëpia, me shumë mundësi rutina juaj e ngrënies ka pësuar disa ndryshime. Të kesh akses të vazhdueshëm të ushqimit dhe të jesh më i stresuar se zakonisht, mund të jetë një nga shkaqet që çojnë në mbipeshë. AgroWeb.org bazuar në këshillat e dietologëve dhe ekspertëve botërorë të […]

nga AgroWeb më 3 February, 2021

Puna Nga Shtëpia – Zakonet E Dëmshme Për Shëndetin

Kur punoni nga shtëpia kufiri midis punës dhe jetës në shtëpi është i paqartë dhe ju mund të përfundoni duke punuar më shumë se kurrë më parë. Orët e gjata të punës nuk janë e vetmja gjë që mund të ketë ndryshuar, por ka edhe disa ndryshime në stilin e jetës që i keni kthyer […]

nga AgroWeb më 13 March, 2020

Përse Duhet të Punoni nga Shtëpia Këto Kohë

Bota po përballet me një armik të ri e misterioz prej disa muajsh tashmë. Vatra e parë e virusit COVID-19 e ndezur në Kinë që në fillim të Dhjetorit, u shua vetëm disa ditë më parë. Kjo pas një beteje të mjekëve me sëmundjen dhe me mijëra të vdekur e të infektuar. Megjithatë për pjesën […]

nga AgroWeb më 4 March, 2020

Koronavirus Detyron Twitter të Mbyllë Dyert e Kompanisë

Një prej gjigandëve të rrjeteve sociale, Twitter, u ka kërkuar punonjësve që të mos shkojnë në zyrë, por të punojnë nga shtëpia për të mos u rrezikuar nga epidemia e Koronavirusit. Bëhet fjalë për 4,900 persona që do të punojnë nga shtëpia për të shmangur infektimin dhe përhapjen e virusit. “Ne jemi plotësisht të përkushtuar […]