Puna

Një Orë Gjumë më Tepër – Efektet e Papritura dhe Ndikimi në Organizëm  

Kur vjen koha për t’u zgjuar, njeriut i duket sikur edhe pesë minuta shtesë në shtrat kanë rëndësi. Në disa...

Kush rrezikohet më shumë nga mungesa e Vitaminës D – Pasojat në organizëm dhe ushqimet ku ta gjeni

Një nga aspektet më të rëndësishme të një jete të shëndetshme është marrja e sasive të duhura të vitaminave dhe...

Shkaktarët Kryesorë të Lodhjes së Syve – Shenjat e Para

Okulistët thonë se sytë e njeriut nuk janë imunë ndaj lodhjes. Sipas tyre, lodhja mund të ndodhë nga sforcimi ose...

3 mënyra për të mos krahasuar veten me të tjerët

Një ditë po flisja me një kolege, e cila ishte gati të qante, sepse ishte më pak e suksesshme se...

Orët e Gjata në Punë Rrisin Rrezikun e Depresionit tek Gratë

Ndikimi i orëve të gjata të punës tek një grua nuk vërehet vetëm në aspektin social dhe fizik. Stresi, mungesa...

Të punosh në pandemi, si po ndikohet produktiviteti te shqiptarët, sektorët më të prekur

Pandemia i sprovoi bizneset, duke kërkuar përshtatjen e tyre për të vijuar aktivitetin. Për punonjësit, faza fillestare u përjetua në...

Puna Nga Shtëpia Apo Zyra, Çfarë Preferojnë Punonjësit Shqiptarë Pas Covid-19

Puna nga shtëpia, që nisi si një opsion i detyruar nga karantina, tani është kthyer në një normalitet për disa...

Si do të Ndryshojë Tregu i Punës Pas Koronavirusit

Disa muaj më parë, 2020 u parashikua se do të ishte “viti i të punuarit nga shtëpia”. Por edhe ata...