tym

Buzëqesh pa siklet! Studimi: Produktet alternative të duhanit ndikojnë në bardhësinë e dhëmbëve

E dini se ata që kalojnë nga cigaret tradicionale tek alternativat e duhanit pa tym kanë dhëmbë më të bardhë?...

Ekspertët apel “bluzave të bardha”: Informohuni me fakte rreth nikotinës dhe reduktimit të dëmit nga duhani

Reduktimi i dëmit nga duhani synon të vendosi në dispozicon produktet më të sigurta duke ofruar zgjedhje të reja për...

Si produktet e duhanit me ngrohje ndikuan në uljen e konsumimit të duhanit. Rasti i Japonisë

Në qendër të produkteve alternative me ngrohje qëndron shkenca e cila i diferencon nga cigaret tradicionale. Rënia e shitjeve të...

Kanadaja, në hapat e Anglisë për të hequr dorë nga duhanpirja? Propozon alternativat pa tym si zgjidhje

Pas Mbretërisë së Bashkuar që propozoi ndalimin e brezave të rinj që të blejnë cigare, ekspertët thonë se kjo është...

Flasin mjekët: Produktet alternative, më pak të dëmshme. Vendet të përpiqen për një mjedis pa cigare

Pavarësisht fushatës shumë vjeçare kundër pirjes së duhanit, ka rreth një miliard duhanpirës në botë. Konfirmimi vjen nga paneli për...

Ndotja e Ajrit Një Problem Serioz në Shqipëri e Kosovë – Këshillat e Ekspertëve

Ndotja e ajrit është tema e ditës jo vetëm për dëmet që i shkakton natyrës, por edhe për ndikimet e...

Pse i Trembemi Nikotinës Kur Problemi Kryesor Është Tymi

Në opinionin e përgjithshëm mesatar, duhanpirja shpesh lidhet me nikotinën dhe tymin. Studimet kanë treguar se pavarësisht mendimit të zakonshëm,...