Aplikacioni Messenger i Facebook-ut po transformohet në një platformë gjithëpërfshirëse plot me risi për përdoruesit e tij.

Sipas ekspertëve të AgroWeb.org, kjo platformë përdoret nga rreth 1.3 miliardë njerëz çdo muaj.

Pavarësisht numrit të lartë të përdoruesve, akoma besohet se potenciali i plotë i platformës është pjesërisht i shfrytëzueshëm.

Që në momentin e prezantimit të aplikacionit, kompania Facebook ka punuar fort për ta bërë atë sa më miqësor me përdoruesin duke shtuar karakteristika të reja, lojëra dhe mënyra të përditësuara të shkrimit të një teksti.

Gjithçka Që Ju Ofron Aplikacioni i Messenger

Përvecc përdorimit miqësor në kompjuter dhe jo vetëm në telefona dhe tableta, Messenger ofron shumë mundësi të tjera.

Dërgoni Dhe Kërkoni Para

Facebook u lejon përdoruesve të tij të dërgojnë dhe të marrin para.

Ky aplikacion mundëson lidhjen me kartën e kreditit dhe tu dërgoni para miqve dhe familjarëve por edhe të pranoni prej tyre.

Për të bërë një gjë të tillë, regjistroni kartën tuaj të bankës duke u futur tek Profili > Pagesat > Shtoni Një Kartë të Re.

Për të kërkuar dhe dërguara para, klikoni tek butoni + në cepin e majtë në fund të faqes dhe futuni tek seksioni i Pagesave.

Kodi i Profilit

Në kohët e sotme, ju mund të shtoni miq të ri me një kod të vetëm.

Çdo profil përdoruesi në platformën e Facebook ka një kod unik.

Nëpërmjet këtij kodi të skanueshëm, ju mund të shtoni miq të rinj, por edhe të pranoni ose jo kërkesa të reja për miqësi.

Lojërat Më Argëtuese

Platforma Facebook e ka pasuruar aplikacionin e saj Messenger me lojëra të shumëta dhe mjaft argëtuese.

Ju mund të luani vetëm ose me miqtë tuaj direkt në Messenger.

Mjafton të zgjidhni butonin Games dhe të nisni lojën.

Biseda Sekrete

Nëse jeni të fiksuar pas privatsisë, atëherë mund të shfrytëzoni mundësinë e të pasurit biseda sekrete e të fshehura ndaj syve kureshtarë.

Bisedat e enkriptuara mbeten të fshehura jo vetëm nga autoritetet, por edhe nga vetë Facebook.

Në momentin e nisjes së një bisede, mund të klikoni butonin ‘Sekret’ në anën e sipërme në të djathtë të ekranit.

Bota e internetit dhe e platformave apo aplikacioneve të tilla është gjithë kohën në përditësim dhe ofron mundësi të pafundme argëtimi dhe informimi./AgroWeb.org