nga AgroWeb më 17 Janar, 2018

Mars 2018 | Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Kjo ditë në nder të pyjeve synon të rrisë ndërgjegjësimin mbi rëndësinë e pyjeve dhe pemëve jashtë tyre në të gjithë botën. Pyjet mbulojnë një të tretën e masës tokësore të globit dhe kanë një funksion thelbësor për të mirën e gjithë njerëzimit. Rreth 1.6 miliardë njerëz-përfshirë mbi 2000 komunitete indigjene- varen tërësisht nga pyjet. […]

nga AgroWeb më 30 Nëntor, 2017

Festivali i Mandarinës Konispol, Sarandë 7 Dhjetor 2017

E ku ka më mirë së një festë e madhe dhe e hareshme që promovon produktet e shkëlqyera vendase! Mos humbisni Festën e Përvitshme të Mandarinës në Xarrë, që organizohet në 7 dhjetor nga ora 11.oo deri 15.oo, nën kujdesin dhe mbështetjen e USAID dhe AAC-Lushnja, bashkë me Bashkinë Konispol. Të gjithë mund të marrin […]

nga AgroWeb më 24 Nëntor, 2017

2017: Viti Ndërkombëtar i Turizmit të Qëndrueshëm për Zhvillim

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara e shpalli vitin 2017 si Viti Ndërkombëtar i Turizmit të Qëndrueshëm për Zhvillim. Kjo është një mundësi unike për të ndërgjegjësuar sektorin publik dhe privat, por edhe qytetarët mbi kontributin e turizmit të qëndrueshëm në procesin e zhvillimit. Gjithashtu mobilizon të gjitha grupet e interesit për të punuar […]