nga AgroWeb më 18 Mars, 2020

Kufizime te Reja Oraresh për Lëvizjen në Shqipëri

Në kuadër të masave të shtuara kundër COVID-19, Shqipëria si vend i prekur është në izolim total. Dy ditë më parë qeveria Shqiptare vendosi të kufizojë edhe më shumë lëvizjen duke vendosur si afat kohor orën 18:00 të pasdites për të mos dalë më nga shtëpia. Ky urdhër do të shoqrohej edhe me një gjobë […]

nga AgroWeb më 21 Shkurt, 2020

Ligji për Duhanin – Tashmë Kufizime dhe Imazhe të Rënda tek Paketimi i Cigareve

Dëmet që shkakton duhani janë një çështje më se e diskutuar ligjërisht ashtu edhe publikisht në çdo vend të botës. Në vendin tonë ligji “Për mbrojtjen e Shëndetit nga produktet e duhanit” është miratuar në vitin 2006, por vetëm 5 vitet e fundit respektohet plotësisht. Në ambiente të mbyllura në Republikën e Shqipërisë, jo vetëm […]