LUMI VJOSA

163 kilometra me biçikletë për të ndërgjegjësuar për nismën “Vjosa Park Kombëtar”

Këtë fundjavë një i ri nga Tirana pedaloi me biçikletë 163 kilometra përgjatë rrjedhës së lumit Vjosa për të ndërgjegjësuar...

Vjosa së Shpejti Zonë e Mbrojtur nga Kufiri me Greqinë Deri në Derdhjen me Adriatikun

Qeveria Shqiptare së shpejti do të shpallë zonë të mbrojtur të gjithë pjesën e lumit Vjosa nga kufiri me Greqinë...

Leonardo DiCaprio: Mos e Prekni Vjosën, Është i Vetmi Lumë i Egër në Europë

Thirrjes ndërkombëtare kundër ndërtimit të hidrocentraleve mbi lumin Vjosa i është bashkuar dhe një nga aktorët më të njohur hollivudian,...

Ekspertët Evropianë: Ndal Hidrocentralit mbi Vjosë!

Rreth 30 shkencëtarë nga universitetet më të njohura evropiane nga Austria, Gjermania, Sllovenia, së bashku me kolegë nga Shqipëria kanë...